SPONSOREN EN PARTNERS:


Om optimale parkoersen te kunnen aanbieden is het nodig om goede machines, gereedschappen en materiaal beschikbaar te hebben. Dit kost geld. MTB & More is voor de financiën daarom sterk afhankelijk van sponsoren en partners die producten en diensten in natura aanbieden. Voor sponsoren kunnen wij een volledig pakket op maat, afgestemd op de wensen van de sponsor, aanbieden. Wilt u het mountainbiken in Almere stimuleren door financiële bijdrage en tevens uw naamsbekendheid vergroten neem dan contact met ons op via info@mtbmore.nl.

Daarnaast werken wij in de provincie samen met de andere MTB verenigingen en stichtingen via Sportservice Flevoland om onze bekendheid binnen en buiten de provincie te vergroten. Ook zijn wij gezamenlijk op zoek naar andere manieren van financiële ondersteuning om onze routes op orde te houden. Meer info over onze MTB collega’s in Flevoland en Sportservice Flevoland kunt u verkrijgen via de link https://www.sportflevo.nl/mtb-flevo


Onze sponsoren:

 

Partners:

Samenwerkingen komen vaak tot stand bij een groter onderhoudsklus of bij (ver)nieuwbouw van een parkoers. Gedacht kan worden aan de inzet van zwaarder materieel, deskundig personeel en levering van materiaal zoals granulaat.
Partners waar wij frekwent mee samenwerken zijn: