Routevignet

Op 7 september 2019 zijn de mountainbikeparkoersen Kemphaan en Braambergen opengesteld. Daarmee is het volledige mountainbikeparkoers in en rond Almere kompleet. Het netwerk bestaat uit de routes Kotterbos, Kemphaan, Braambergen en het Skills Park.  
Het beheer en onderhoud van de routes is de verantwoordelijkheid van de Stichting MTB & More. Om dit goed uit te kunnen voeren en om de benodigde materialen aan te kunnen schaffen, heeft de Stichting een vignet ingevoerd, zoals ook elders in Nederland gebruikelijk is.
Dit vignet kost € 5,00 en is geldig voor een heel kalenderjaar en persoonlijk. Voor de parkoersen Braambergen en Skills Park is het nodig dat je een vignet hebt. Beide parkoersen zijn, i.v.m. regels van de terreineigenaar, afgesloten met een hek waarop een cijferslot is aangebracht. Op het vignet staat de code om het cijferslot te kunnen openen. In ieder geval zal de code aan het begin van elk kalenderjaar worden aangepast met uitzondering van 2020.

De code is dus een heel jaar geldig, tenzij er calamiteiten zijn die aanleiding geven om de code tussentijds aan te passen. In voorkomend geval zal dit via de website en facebook gecommuniceerd worden. In ieder geval zal de code aan het begin van elk kalenderjaar worden aangepast. Nieuwe vignetten zijn dan tegen vergoeding van € 5,00 verkrijgbaar bij de verkoopadressen. Het vignet dient op verzoek aan mensen van de stichting MTB & More getoond te worden.

NB: een vignet wordt niet door ons digitaal aangeleverd.


Vignetten zijn verkrijgbaar bij:
- MTB-trailcenter: Outdoorpark SEC Almere, Verlaatweg 2, 1358 AJ Almere
- VVV Almere; De Diagonaal 199, 1315 XM Almere, in de Citymal Almere
- Fietsenwinkel van der Linde; Brouwerstraat 8 B, 1315 BP Almere
- Fietscentrum Overdevest; Boomgaardweg 1, 1326 CS Almere
- Bike Totaal Schulting Tweewielers; Markerkant 10-01, 1316 AA Almere
- Jan Wisse Tweewielers; Kruisstraat 39, 1357 NB Almere - Haven

- Buitencentrum Almeerderhout, Kemphaanlaan 4, 1358 AG Almere